Tag Archives: Youtube

Learn foreign languages with Android and useful skills

Learn foreign languages with Android and useful skills  Have you ever thought how many things you can learn using your Android smartphone? I know the games are interesting, but you get rid of boredom, etc. wouldn’t be great to be able to learn something useful too?

Same with the internet in general, we have all the information available at a click away, the largest library of the Internet, and we use that to watch funny videos of cats on Youtube…

Android, like the Internet, can be used to learn foreign languages more easily, or to obtain skills and abilities by installing some applications. And most are free … you have no excuses like you have to pay expensive lessons, that courses are not available in your city, and you’re not forced to learn things you’re not interested in, like in education.

Learn languages with free Android apps: I, for one, at least I tried to learn Mandarin (Chinese), because I like foreign languages ( if you know what I mean :)), and even if I didn’t got far ( gets really hard after you have already learned English, French and Italian ), however, I’ve remained with something from that. I recommend you the following free applications for Android to learn some foreign languages:

•    Duolingo currently only teach you English, it’s a fun app to test.

•    AnkiDroid is simple, has many languages, you learn the pronunciation but is not necessarily good for sentences.
•    Babble may be useful for other foreign languages easier if you already speak English.

You can find other educational applications in the category of Play Store. I personally have used applications with auto testing before taking license in category B, and certainly those tests helped me, so I took the test and route in first time ( well, if I don’t praise myself, then who to? ) , and learned chess from scratch installing the game, which shows you all possible moves when you select a piece, plus that allowed me to study the movements of the phone and

I got to gain a little each time, obviously in the easiest level. But here are other things you can learn from Android:

•    learn to build origami using your phone if you would like this hobby
•    learn how to draw with Android app
•    learn math with your smartphone or tricks to solve operations
•    learn how to give first aid with applications help on Android
•    learn how to cook by downloading Android recipes applications
•    Even ” stupid ” things, exemple, how to make paper airplanes

And the list goes on, I will not give examples of Android applications for each category because would be a long list. It is true however that in some certain cases, applications help you to learn many skills aren’t in Romanian, so I started with language learning applications. If you’re polyglot, then it’ll be much easier for you, you can start looking for training applications, Android guides or Android tutorials that help you learn skills.

And again, no one forces you to learn something, you can install the app you want, when you have time, when you’re in the bus, or you’re too tired of gaming or browsing on Facebook and learn something useful, right ?

De ce Social Media este noua directie de optimizare SEO?

De ce Social Media este noua directie de optimizare SEO?Anul acesta, in luna ianuarie, Matt Cutts a lansat un video in care explica faptul ca semnalele sociale nu au impact asupra locului pe care il are un site in topul rezultatelor date de Google.

Pentru mult timp, fiecare persoana SEO s-a comportat ca si cum asa a fost.

Am creat situatia in care Social Media semnifica noua directie SEO. Dar este  nevoie sa explicam noul teritoriu social/SEO in care suntem, in special in urma anuntului facut de Cutts.

Deci, ce s-a schimbat la Social Media si SEO?

In cele ce urmeaza, prezentam un scurt istoric al pozitiei pe care a luat-o Google  in conflictul asupra semnalelor sociale.

Pozitia Google-ului in ceea ce priveste Social Media .
In primul rand, in mai 2010, Cutts a afirmat ca algoritmul  nu foloseste semnalele sociale ca fiind factori care afecteaza rezultatele cautarii.
Apoi, in decembrie 2010, Cutts a aratat faptul ca algoritmul foloseste semnalele sociale ca fiind factori care afecteaza rezultatele cautarii. Mai multe indormatii legate de acest aspect gasiti in urmatorul link: https://www.youtube.com/watch?v=ofhwPC-5Ub4 .

In cele din urma, in ianuarie 2014, Cutts a informat faptul ca algoritmul nu foloseste semnalele sociale ca fiind factori care afecteaza rezultatelor cautarii. Cele spuse de el le puteti vedea in urmatorul video: https://www.youtube.com/watch?v=udqtSM-6QbQ .

Aceste afirmatii au creat o confuzie in cadrul comunitatii de cautare. Cutts a afirmat faptul ca in ultimii ani, s-a folosit de presupuneri in ceea ce priveste faptul ca semnalele sociale constituiau un algoritm al  factorului de rang.


Masurile facute pareau sa arate din nou importanta acestui  lucuru. Cu cat erau mai multi urmaritorii sociali, cu atat mai mult site-urile apareau  in paginile cu  rezultatele cautarii. Dovezile arata faptul ca asa numitele „semnale sociale” au fost o caracteristica SEO utila.

Acum, ele sunt un factor care nu influenteza rezultatele cautarii?

Daca este asa, acest lucru inseamna ca mii de oamenii care fac SEO si managerii Social Media si-au batut gura degeaba pentru ce nu trebuie.
Acum se pare ca acest lucru nu functioneaza pentru SEO. Semnalele sociale nu au impact asupra strategiilor SEO.

Ce ar trebui sa facem cu privire la acest aspect?
Exista mai multe lucruri pe care trebuie sa le facem in privinta acestui aspect. Vom incepe cu ce nu trebuie sa facem.

Social Media este un aspect ce nu trebuie neglijat.
Ideea acestui articol este aceea ca mediul social este important. El reprezinta o noua directie SEO! Este cea mai importanta modalitate prin care iti poti consuma timpul, eforturile si banii dati pe strategiile de marketing .

Deci, posibil ca aceste semnale pe care le-am indragit asa mult sa nu functioneze. Si ce daca? Mediul social este inca un canal valoros de promovare, distribuire, dinamism, si partajare. Social Media este inca un aspect esential pentru cautare, chiar daca acesta nu s-a  inregistrat ca fiind unul dintre algoritmii Google care influenteaza rezultatele cautarii.

Nu neglija mediul social, ci ramai in top.

Schimba strategia SEO pentru a putea include motoarele de cautare sociala
SEO este aproape sinonim cu optimizarea Google. Trebuie sa intelegem faptul ca optimizarea motoarelor de cautare include si cautarea de pe motoarele de cautare din cadul retelelor sociale.

Google-ul nu este singurul motor de cautare. Mai exista si Bing, Yahoo, Ask si AOL. Dar, cantitatea de informatii cautata pe aceste motoare este minuscula in comparatie cu cea de pe Google.  Google-ul este o sursa dominanta in ceea ce priveste traficul efectuat pe motoarele de cautare.

Motoarele de cautare sociala sunt de asemenea motoare de cautare.
Vizitatorii care gasesc o anumita companie pe platformele sociale cauta, acceseaza si interactioneaza cu respectiva companie intr-un mod foarte real.

Social Media este noua directie SEO, pentru ca retelele sociale, in sine functioneaza ca motoare de cautare puternice si  sunt folosite pe scara larga ca fiind de sine statatoare.

In cele ce urmeaza, vom prezenta cele mai mari motoare de cautare sociale si capacitatea lor de cautare.

YouTube
Al doilea motor de cautare, ca marime, dupa Google este YouTube. Google a cumparat in 2006 YouTube-ul, dar acesta din urma inca este un site  separat, cu un algoritm de cautare separat. In fiecare secunda din fiecare zi, pe YouTube sunt efectuate 1140 de cautari.

Exista o cantitate enorma de continut ce este indexata pe YouTube. YouTube-ul este considerat un site important, deoarece: in fiecare minut sunt incarcate 100 de ore de material video, 50% din utilizatorii de Internet acceseaza YouTube, in fiecare luna se vizioneaza 6 miliarde de ore de continut video si in fiecare luna sunt 1 miliard de vizitatori unici.

YouTube-ul este si o forta sociala.
YouTube-ul este un site de partajare video. Partajarea este un indicator al mediului social.

Daca nu utilizati YouTube inseamna ca neglijati o sursa valoroasa de trafic de cautare.  Chiar daca traficul nu se termina pe pagina ta de pornire, prezenta sociala continua sa fie imbunatatita.

Acest lucru ar putea provoca un flux de transformari, o notorietate a brand-ului si o crestere sociala, aspecte care sunt in afara sferei conventionale de optimizare SEO pentru Google.

Facebook
Facebok-ul are un motor de cautare doarte dezvoltat. Scopul sau este diferit de cel folosit de Google, deoarece indexeaza continutul si setarile identitatilor personale si de afaceri.

Persoanele de pe Facebook cauta functii care sa-ti permita sa optimizezi setarile cautarilor pentru a gasi persoanele pe care le cunosti.
Seturile de filtre specifice permit cautarea unui rezultat exact atunci cand il dorim.

Bara de cautare Facebook permite cautari instante pe orice subiect, organizatie, individ sau idee. Acest lucru duce la mii de cautari pe zi, orientate spre modul in care lucreaza companiile si afacerile.

Twitter
Twitter-ul este de asemenea un motor de cautare. Un motor de cautare mare.
Rapoartele statisticienilor din 1 Ianuarie 2014 au scos la iveala faptul ca in fiecare zi, 2,1 miliarde de cautari au loc pe Twitter. Acest lucru nu ar trebui sa fie surprinzator. Expertii motorului de cautare au urmarit masuratorile de cautare Twitter de cativa ani.

Utilizatorii pot seta daca vor sa vada tot ce se posteaza pe Twitter, sau doar postari din anumite categorii, cum ar fi fotografiile, video-urile sau noutatile. Daca acest lucru nu este suficient, putem folosi o functie de cautare avansata.
In mod evident, cautarea pe Twitter furnizeaza doar rezultatele de pe Twitter.

Google +
Google + este probabil o retea sociala  extrem de importanta pentru noua directie SEO. Google + ofera deja rezultate referitoare la cautarile personalizate privind oamenii, companiile, organizatiile si grupurile care sunt in cercul existent al retelei.

Presupunerile sustin ideea ca Google + va continua sa extinda impactul asupra acestor cautari, dand din ce in ce mai multa crezare faptului ca Social Media este o noua directie SEO.

Google crawls si indexarea unor pagini sociale
Poate numarul de urmaritori nu conteaza pentru algoritm, dar continutul paginii sociale este indexat. Pagina ta sociala este importanta pentru Google.

Este ceea ce a vrut sa spuna Cutts in video prin afrirmatia: „Facebook-ul si Twitter-ul sunt tratate la fel ca oricare alte pagini in indexul nostru web, prin urmare, daca se intampla ceva cu Twitter-ul sau Facebook-ul si putem sa le descarcam, atunci putem sa returnam acele rezultate.”

Acest lucru este oarecum vag. Expresia „daca se intampla ceva” nu inseamna exact ca se intampla ceva.  Si nici nu spunem ce fel de pagini de retele sociale sunt indexate.

Pe baza acestui raspuns, interpretam cuvintele lui Cutts dupa cum urmeaza si credem ca a vrut sa spuna faptul ca doar acceseaza anumite pagini sociale si doar  returneaza anumite rezultate.

Pentru a concluziona studiile am constatat faptul ca Google nu descarca si nu returneaza paginile personale de Facebook, conturile de Twitter si paginile LikedIn ale persoanelor fizice. In cazul Facebook-ului, contul unei persoane apare in rezultatele motoarelor de cautare daca persoana respectiva permite vizualizarea de catre public a unor elemente de pe pagina personala.
Concluzii

Video-ul lui Cutts cu privire la rolul Social Media in strategiile SEO sugereaza faptul ca rezultatele cautarilor viitoare pot oferi o integrare mai buna in ceea ce priveste rezultatele sociale. Este evident faptul ca Internetul este un loc social puternic.

Poate ca dimensiunea puterii sociale este relevanta, dar prezenta sociala este deosebit de relevanta atunci cand vine vorba de cautari.

Nu mai putem vedea algoritmul ca o entitate sterila si lipsita de viata, care poate fi pacalita, inselata si lingusita cu trucurile SEO inteligente. Trebuie sa ne dam chiar acum seama de impactul imens al retelelor de socializare.

Paginile web nu sunt create doar din biti si bytes, ci si din oameni, organizatii, grupuri, cauze, idei si energie umana. Retelele sociale trebuie sa primeasca o atentie mare, sa fie atent administrate, imbunatatite si consolidate si sa ramana conectate la aceasta resursa valoroasa.

Satul de imagini neclare? Incearca televizoarele curbate Samsung!

Satul-de-imagini-neclare-Incearca-televizoarele-curbate-SamsungUltimii ani au reprezentat in mod clar un adevarat maraton pentru fiecare dintre noi. Tot ceea ce facem este competitie, si nu ne referim aici doar la competitia privita din punct de vedere profesional, ci in general, raportandu-ne la viata de zi cu zi.

Fugim care mai de care dupa cele mai bune produse, dar si dupa cele mai bune oferte de pret. Tendinta pare a fi aceea de a ne achizitiona tot ce este mai nou pe piata in materie de tehnologie, si in special in ceea ce priveste afluxul de televizoare, cu cea mai mare diagonala sau cu cele mai bune caracteristici.

Cum era de asteptat, gama de televizoare Samsung binecunoscute deja pana acum s-a diversificat destul de mult, si ajungem astfel sa vedem cum tehnologia continua sa ne impresioneze pana si in anul 2014. Si, pentru ca trebuia sa ramanem si in acest an muti de uimire, cei de la Samsung au decis sa lanseze pe piata o serie noua de televizoare, si anume televizoare curbate ultrahd U8500.

Cea mai noua gama de televizoare UHD de la Samsung a fost prezentata la inceputul anului la CES, ca fiind revelatia anului. Acest lucru continua practic o tendinta impusa inca din anul precedent, pe care toata lumea o astepta cu rasuflarea taiata. Ce inseamna model UHD? UHD reprezinta noul concept Ultra High Definition, implementat de catre cei de la Samsung Electronics, pentru o mai buna vizionare a programelor TV, din orice colt al camerei te-ai pozitiona.

De  ce era necesara aparitia unor televizoare curbate? Spre deosebire de deja cunoscutele televizoare plate, cele curbate ofera parametri de vizionare mult imbunatatiti. Designul este unul cu totul special, unic si inovator,  si este cu neputinta sa afirmi faptul ca nu vei fi cucerit pe deplin de perceptia ochilor tai.

Ce este cel mai interesant in cazul acestor televizoare curbate de la Samsung este faptul ca ele au fost concepute si dezvoltate de catre cele mai iluminate minti, avand o curbura capabila sa redea imaginea in cei mai inalti parametri de calitate, si oferind posibilitatea de a urmari imagini si cadre 3D fara a fi necesara purtarea unor ochelari speciali pentru aceasta.

Un alt beneficiu al acestor tipuri de televizoare consta in faptul ca ele au fost dotate cu functia Multitask, ceea ce inseamna ca ecranul va putea fi folosit in functie de preferinta utilizatorului fie pentru a putea urmari mai multe programe, fie pentru a naviga pe internet, pe un singur monitor.

Cum va fi posibil sa facem acest lucru avand la dispozitie doar un singur ecran? Specialistii Samsung Electronics au dezvoltat un concept inovativ prin care utilizatorul va putea urmari programele preferate prin impartirea monitorului intr-un numar de cadre, dintre care un anumit segment va fi dedicat in mod exclusiv navigarii pe internet, dar si vizionarii unor fisiere pe anumite retele, precum Youtube.

Vazand aceste lucruri ajungem sa credem ca tehnologia este in plina expansiune si ca nicio limita nu exista in calea specialistilor Samsung. Este clar faptul ca vom ajunge in curand sa nu ne dezlipim de pretioasele televizoare, in special daca acestea ne vor aduce atat de multe beneficii, fara ca noi sa depunem foarte mult efort.

Se pare ca in curand vom ajunge sa ne achizitionam si noi acest tiupuri de televizoare de inalta performanta din magazinele de profil din Romania. Pe site-ul http://www.dwyn.ro/televizoare-televizoare_lcd_led_plasma-27-0-0.html putem gasi orice tip de televizor ne-am putea dori, pe langa o multitudine de alte produse ce ne-ar putea bucura din punct de vedere al beneficiilor tehnologiei.

Cea mai noua gama de telefoane sau tablete, precum si accesoriile aferente acestora pot fi gasite cu usurinta, la preturi ce combat orice concurenta numai in acest magazin online dedicat intrutotul tehnologiei si noutatilor aduse de catre aceasta.

Alte stiri actuale :

1. Review Samsung Galaxy S5 – PARTEA I: SPECIFICATII SI PERFORMANTA
2. Samsung a anunţat Smart Bulb, becurile LED care pot fi controlate prin Bluetooth
3. Samsung GALAXY Mega 6.3 – review
4. Samsung are din nou probleme. Un alt angajat a decedat într-o fabrică Samsung din Coreea de Sud
5. HTC One M8 vs iPhone 5S vs Samsung Galaxy S4 vs Samsung Galaxy Note 3 vs Nokia Lumia 1520 – comparatia camerei