Tag Archives: Twitter

Add A Boost To Your Business With Facebook Marketing

Add A Boost To Your Business With Facebook MarketingWhether you need something to supplement your current advertising and marketing strategies or you’re just starting out, Facebook marketing could be the answer to your problems. Because it’s such a popular web site, you can have access to a wide and varied audience. Read this article in order to take advantage of this great service!

Set some goals for your Facebook marketing campaign. You can launch your campaign on a trial basis if you are not sure how your audience will react to it. Once you get a better idea of how interested your customers are, you should set some reasonable goals for your campaign.

Contests are a good way to market and get new followers on Facebook. Offer up discounts and prizes in return for having your customers like your Facebook page. Be sure that you come through in awarding your prize, or no one will trust you again. Continue reading

De ce Social Media este noua directie de optimizare SEO?

De ce Social Media este noua directie de optimizare SEO?Anul acesta, in luna ianuarie, Matt Cutts a lansat un video in care explica faptul ca semnalele sociale nu au impact asupra locului pe care il are un site in topul rezultatelor date de Google.

Pentru mult timp, fiecare persoana SEO s-a comportat ca si cum asa a fost.

Am creat situatia in care Social Media semnifica noua directie SEO. Dar este  nevoie sa explicam noul teritoriu social/SEO in care suntem, in special in urma anuntului facut de Cutts.

Deci, ce s-a schimbat la Social Media si SEO?

In cele ce urmeaza, prezentam un scurt istoric al pozitiei pe care a luat-o Google  in conflictul asupra semnalelor sociale.

Pozitia Google-ului in ceea ce priveste Social Media .
In primul rand, in mai 2010, Cutts a afirmat ca algoritmul  nu foloseste semnalele sociale ca fiind factori care afecteaza rezultatele cautarii.
Apoi, in decembrie 2010, Cutts a aratat faptul ca algoritmul foloseste semnalele sociale ca fiind factori care afecteaza rezultatele cautarii. Mai multe indormatii legate de acest aspect gasiti in urmatorul link: https://www.youtube.com/watch?v=ofhwPC-5Ub4 .

In cele din urma, in ianuarie 2014, Cutts a informat faptul ca algoritmul nu foloseste semnalele sociale ca fiind factori care afecteaza rezultatelor cautarii. Cele spuse de el le puteti vedea in urmatorul video: https://www.youtube.com/watch?v=udqtSM-6QbQ .

Aceste afirmatii au creat o confuzie in cadrul comunitatii de cautare. Cutts a afirmat faptul ca in ultimii ani, s-a folosit de presupuneri in ceea ce priveste faptul ca semnalele sociale constituiau un algoritm al  factorului de rang.


Masurile facute pareau sa arate din nou importanta acestui  lucuru. Cu cat erau mai multi urmaritorii sociali, cu atat mai mult site-urile apareau  in paginile cu  rezultatele cautarii. Dovezile arata faptul ca asa numitele „semnale sociale” au fost o caracteristica SEO utila.

Acum, ele sunt un factor care nu influenteza rezultatele cautarii?

Daca este asa, acest lucru inseamna ca mii de oamenii care fac SEO si managerii Social Media si-au batut gura degeaba pentru ce nu trebuie.
Acum se pare ca acest lucru nu functioneaza pentru SEO. Semnalele sociale nu au impact asupra strategiilor SEO.

Ce ar trebui sa facem cu privire la acest aspect?
Exista mai multe lucruri pe care trebuie sa le facem in privinta acestui aspect. Vom incepe cu ce nu trebuie sa facem.

Social Media este un aspect ce nu trebuie neglijat.
Ideea acestui articol este aceea ca mediul social este important. El reprezinta o noua directie SEO! Este cea mai importanta modalitate prin care iti poti consuma timpul, eforturile si banii dati pe strategiile de marketing .

Deci, posibil ca aceste semnale pe care le-am indragit asa mult sa nu functioneze. Si ce daca? Mediul social este inca un canal valoros de promovare, distribuire, dinamism, si partajare. Social Media este inca un aspect esential pentru cautare, chiar daca acesta nu s-a  inregistrat ca fiind unul dintre algoritmii Google care influenteaza rezultatele cautarii.

Nu neglija mediul social, ci ramai in top.

Schimba strategia SEO pentru a putea include motoarele de cautare sociala
SEO este aproape sinonim cu optimizarea Google. Trebuie sa intelegem faptul ca optimizarea motoarelor de cautare include si cautarea de pe motoarele de cautare din cadul retelelor sociale.

Google-ul nu este singurul motor de cautare. Mai exista si Bing, Yahoo, Ask si AOL. Dar, cantitatea de informatii cautata pe aceste motoare este minuscula in comparatie cu cea de pe Google.  Google-ul este o sursa dominanta in ceea ce priveste traficul efectuat pe motoarele de cautare.

Motoarele de cautare sociala sunt de asemenea motoare de cautare.
Vizitatorii care gasesc o anumita companie pe platformele sociale cauta, acceseaza si interactioneaza cu respectiva companie intr-un mod foarte real.

Social Media este noua directie SEO, pentru ca retelele sociale, in sine functioneaza ca motoare de cautare puternice si  sunt folosite pe scara larga ca fiind de sine statatoare.

In cele ce urmeaza, vom prezenta cele mai mari motoare de cautare sociale si capacitatea lor de cautare.

YouTube
Al doilea motor de cautare, ca marime, dupa Google este YouTube. Google a cumparat in 2006 YouTube-ul, dar acesta din urma inca este un site  separat, cu un algoritm de cautare separat. In fiecare secunda din fiecare zi, pe YouTube sunt efectuate 1140 de cautari.

Exista o cantitate enorma de continut ce este indexata pe YouTube. YouTube-ul este considerat un site important, deoarece: in fiecare minut sunt incarcate 100 de ore de material video, 50% din utilizatorii de Internet acceseaza YouTube, in fiecare luna se vizioneaza 6 miliarde de ore de continut video si in fiecare luna sunt 1 miliard de vizitatori unici.

YouTube-ul este si o forta sociala.
YouTube-ul este un site de partajare video. Partajarea este un indicator al mediului social.

Daca nu utilizati YouTube inseamna ca neglijati o sursa valoroasa de trafic de cautare.  Chiar daca traficul nu se termina pe pagina ta de pornire, prezenta sociala continua sa fie imbunatatita.

Acest lucru ar putea provoca un flux de transformari, o notorietate a brand-ului si o crestere sociala, aspecte care sunt in afara sferei conventionale de optimizare SEO pentru Google.

Facebook
Facebok-ul are un motor de cautare doarte dezvoltat. Scopul sau este diferit de cel folosit de Google, deoarece indexeaza continutul si setarile identitatilor personale si de afaceri.

Persoanele de pe Facebook cauta functii care sa-ti permita sa optimizezi setarile cautarilor pentru a gasi persoanele pe care le cunosti.
Seturile de filtre specifice permit cautarea unui rezultat exact atunci cand il dorim.

Bara de cautare Facebook permite cautari instante pe orice subiect, organizatie, individ sau idee. Acest lucru duce la mii de cautari pe zi, orientate spre modul in care lucreaza companiile si afacerile.

Twitter
Twitter-ul este de asemenea un motor de cautare. Un motor de cautare mare.
Rapoartele statisticienilor din 1 Ianuarie 2014 au scos la iveala faptul ca in fiecare zi, 2,1 miliarde de cautari au loc pe Twitter. Acest lucru nu ar trebui sa fie surprinzator. Expertii motorului de cautare au urmarit masuratorile de cautare Twitter de cativa ani.

Utilizatorii pot seta daca vor sa vada tot ce se posteaza pe Twitter, sau doar postari din anumite categorii, cum ar fi fotografiile, video-urile sau noutatile. Daca acest lucru nu este suficient, putem folosi o functie de cautare avansata.
In mod evident, cautarea pe Twitter furnizeaza doar rezultatele de pe Twitter.

Google +
Google + este probabil o retea sociala  extrem de importanta pentru noua directie SEO. Google + ofera deja rezultate referitoare la cautarile personalizate privind oamenii, companiile, organizatiile si grupurile care sunt in cercul existent al retelei.

Presupunerile sustin ideea ca Google + va continua sa extinda impactul asupra acestor cautari, dand din ce in ce mai multa crezare faptului ca Social Media este o noua directie SEO.

Google crawls si indexarea unor pagini sociale
Poate numarul de urmaritori nu conteaza pentru algoritm, dar continutul paginii sociale este indexat. Pagina ta sociala este importanta pentru Google.

Este ceea ce a vrut sa spuna Cutts in video prin afrirmatia: „Facebook-ul si Twitter-ul sunt tratate la fel ca oricare alte pagini in indexul nostru web, prin urmare, daca se intampla ceva cu Twitter-ul sau Facebook-ul si putem sa le descarcam, atunci putem sa returnam acele rezultate.”

Acest lucru este oarecum vag. Expresia „daca se intampla ceva” nu inseamna exact ca se intampla ceva.  Si nici nu spunem ce fel de pagini de retele sociale sunt indexate.

Pe baza acestui raspuns, interpretam cuvintele lui Cutts dupa cum urmeaza si credem ca a vrut sa spuna faptul ca doar acceseaza anumite pagini sociale si doar  returneaza anumite rezultate.

Pentru a concluziona studiile am constatat faptul ca Google nu descarca si nu returneaza paginile personale de Facebook, conturile de Twitter si paginile LikedIn ale persoanelor fizice. In cazul Facebook-ului, contul unei persoane apare in rezultatele motoarelor de cautare daca persoana respectiva permite vizualizarea de catre public a unor elemente de pe pagina personala.
Concluzii

Video-ul lui Cutts cu privire la rolul Social Media in strategiile SEO sugereaza faptul ca rezultatele cautarilor viitoare pot oferi o integrare mai buna in ceea ce priveste rezultatele sociale. Este evident faptul ca Internetul este un loc social puternic.

Poate ca dimensiunea puterii sociale este relevanta, dar prezenta sociala este deosebit de relevanta atunci cand vine vorba de cautari.

Nu mai putem vedea algoritmul ca o entitate sterila si lipsita de viata, care poate fi pacalita, inselata si lingusita cu trucurile SEO inteligente. Trebuie sa ne dam chiar acum seama de impactul imens al retelelor de socializare.

Paginile web nu sunt create doar din biti si bytes, ci si din oameni, organizatii, grupuri, cauze, idei si energie umana. Retelele sociale trebuie sa primeasca o atentie mare, sa fie atent administrate, imbunatatite si consolidate si sa ramana conectate la aceasta resursa valoroasa.

Cele mai bune sisteme de pariere pentru pariurile sportive

Cele mai bune sisteme de pariere pentru pariurile sportive
Pariurile sportive au devenit din ce mai populare, mai ales odata cu dezvoltarea internetului. Astazi o multime de case pariuri functioneaza in mediul online. Ceea ce este interesant la casele de pariuri online este ca poti paria oricand si exista o oferta extrem de diversa cu zeci de sporturi pe care se poate juca.

Cercetarea strategiilor de pariere pentru pariurile sportive pe internet este comparabila cu scufundarea unei cesti in Oceanul Atlantic – exista milioane de sfaturi pentru cei care doresc sa aiba un avantaj atunci cand se hotarasc sa parieze pe evenimente sportive. Este la fel de probabil sa citesti un sfat prost cum este la fel de probabil sa gasesti o strategie de pariere solida. Continue reading