Satul de imagini neclare? Incearca televizoarele curbate Samsung!

Share Button

Satul-de-imagini-neclare-Incearca-televizoarele-curbate-SamsungUltimii ani au reprezentat in mod clar un adevarat maraton pentru fiecare dintre noi. Tot ceea ce facem este competitie, si nu ne referim aici doar la competitia privita din punct de vedere profesional, ci in general, raportandu-ne la viata de zi cu zi.

Fugim care mai de care dupa cele mai bune produse, dar si dupa cele mai bune oferte de pret. Tendinta pare a fi aceea de a ne achizitiona tot ce este mai nou pe piata in materie de tehnologie, si in special in ceea ce priveste afluxul de televizoare, cu cea mai mare diagonala sau cu cele mai bune caracteristici.

Cum era de asteptat, gama de televizoare Samsung binecunoscute deja pana acum s-a diversificat destul de mult, si ajungem astfel sa vedem cum tehnologia continua sa ne impresioneze pana si in anul 2014. Si, pentru ca trebuia sa ramanem si in acest an muti de uimire, cei de la Samsung au decis sa lanseze pe piata o serie noua de televizoare, si anume televizoare curbate ultrahd U8500.

Cea mai noua gama de televizoare UHD de la Samsung a fost prezentata la inceputul anului la CES, ca fiind revelatia anului. Acest lucru continua practic o tendinta impusa inca din anul precedent, pe care toata lumea o astepta cu rasuflarea taiata. Ce inseamna model UHD? UHD reprezinta noul concept Ultra High Definition, implementat de catre cei de la Samsung Electronics, pentru o mai buna vizionare a programelor TV, din orice colt al camerei te-ai pozitiona.

De  ce era necesara aparitia unor televizoare curbate? Spre deosebire de deja cunoscutele televizoare plate, cele curbate ofera parametri de vizionare mult imbunatatiti. Designul este unul cu totul special, unic si inovator,  si este cu neputinta sa afirmi faptul ca nu vei fi cucerit pe deplin de perceptia ochilor tai.

Ce este cel mai interesant in cazul acestor televizoare curbate de la Samsung este faptul ca ele au fost concepute si dezvoltate de catre cele mai iluminate minti, avand o curbura capabila sa redea imaginea in cei mai inalti parametri de calitate, si oferind posibilitatea de a urmari imagini si cadre 3D fara a fi necesara purtarea unor ochelari speciali pentru aceasta.

Un alt beneficiu al acestor tipuri de televizoare consta in faptul ca ele au fost dotate cu functia Multitask, ceea ce inseamna ca ecranul va putea fi folosit in functie de preferinta utilizatorului fie pentru a putea urmari mai multe programe, fie pentru a naviga pe internet, pe un singur monitor.

Cum va fi posibil sa facem acest lucru avand la dispozitie doar un singur ecran? Specialistii Samsung Electronics au dezvoltat un concept inovativ prin care utilizatorul va putea urmari programele preferate prin impartirea monitorului intr-un numar de cadre, dintre care un anumit segment va fi dedicat in mod exclusiv navigarii pe internet, dar si vizionarii unor fisiere pe anumite retele, precum Youtube.

Vazand aceste lucruri ajungem sa credem ca tehnologia este in plina expansiune si ca nicio limita nu exista in calea specialistilor Samsung. Este clar faptul ca vom ajunge in curand sa nu ne dezlipim de pretioasele televizoare, in special daca acestea ne vor aduce atat de multe beneficii, fara ca noi sa depunem foarte mult efort.

Se pare ca in curand vom ajunge sa ne achizitionam si noi acest tiupuri de televizoare de inalta performanta din magazinele de profil din Romania. Pe site-ul http://www.dwyn.ro/televizoare-televizoare_lcd_led_plasma-27-0-0.html putem gasi orice tip de televizor ne-am putea dori, pe langa o multitudine de alte produse ce ne-ar putea bucura din punct de vedere al beneficiilor tehnologiei.

Cea mai noua gama de telefoane sau tablete, precum si accesoriile aferente acestora pot fi gasite cu usurinta, la preturi ce combat orice concurenta numai in acest magazin online dedicat intrutotul tehnologiei si noutatilor aduse de catre aceasta.

Alte stiri actuale :

1. Review Samsung Galaxy S5 – PARTEA I: SPECIFICATII SI PERFORMANTA
2. Samsung a anunţat Smart Bulb, becurile LED care pot fi controlate prin Bluetooth
3. Samsung GALAXY Mega 6.3 – review
4. Samsung are din nou probleme. Un alt angajat a decedat într-o fabrică Samsung din Coreea de Sud
5. HTC One M8 vs iPhone 5S vs Samsung Galaxy S4 vs Samsung Galaxy Note 3 vs Nokia Lumia 1520 – comparatia camerei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*