Perfectiunea Pirelli- Cauciucuri de iarna Winter Sottozero 3

Share Button

Perfectiunea Pirelli- Cauciucuri de iarna Winter Sottozero 3Cunoastem cu totii faptul ca italienii au reusit cumva sa dea lumii unele cele mai frumoase si mai interesante lucruri. Plecand de la elemente arhitecturale deosebite si adevarate edificii, mentinute din perioada romana, si terminand cu elemente de cultura deosebite, toate aceste se impletesc cu o inteligenta si o ambitie la superlativ.

Acelasi lucru se intampla si in ceea ce priveste domeniul automobilistic, unde italienii si-au adus o contributie majora, cel putin in domeniul producerii de anvelope iarna sau vara, destinate oricarui tip de janta si potrivite estetic pentru orice tip de masina.

Ne referim in mod particular la producatorii de anvelope Pirelli, care au reusit de-a lungul timpului sa dezvolte game de-a dreptul exceptionale de astfel de produse, printre care si modelul care ne-a atras noua atentia, astfel incat astazi sa il putem supune unei descrieri detaliate.

Modelele de cauciucuri iarna Pirelli Winter Sottozero 3, caci despre ele este vorba, sunt create dintr-un cauciuc special, aditivat polimeric, care ajuta la mentinerea caracteristicilor termice, mecanice si dinamice ale anvelopei in sine, ce se vor raporta ulterior la randamentul oferit in functie de conditiile de drum.

Aceste cauciucuri sunt destinate segmentului de masini premium, insa pot face fata cu succes si masinilor de clasa medie si mare. Produsul a fost prezentat si testat pentru prima data in Austria, urmand ca o larga serie de teste sa fie realizate in Finlanda si Suedia, tocmai pentru a se putea stabili randamentul chiar si in cele mai grele conditii din punct de vedere al climatului. Aceste anvelope prezinta o serie de caneluri ce impiedica retinerea apei pe suprafata de contact, determinand astfel o rezistenta si o aderenta vizibil ridicata mai ales in cazul carosabilului acoperit de zapada.

Chiar si in timpul rularii pe astfel de suprafete, elasticitatea anvelopei este destul de mare, iar acest lucru impreuna cu suprafata ampla de contact a pneului, determina stabilitatea masinii indeosebi in cazul virajelor. Anvelopele de acest tip sunt disponibile pentru dimensiuni de jante de la 16 inch la 21 de inch, indiferent de tipul masinii folosite.

Colectia de anvelope de iarna de la Pirelli este completata de gamele Winter Snowcontrol II (destinate masinilor de oras- din punct de vedere al sigurantei pe care acestea o ofera in trafic), Winter Carwing Edge ( special create pentru SUV-uri si masini de mici dimensiuni) si gama Scorpion Ice and Snow (destinata masinilor puternice si Suv-urilor).

Calitatea produselor Pirelli este in permanenta imbunatatita, cautandu-se pe cat posibil ca acestea sa devina unele dintre cele mai cautate cauciucuri in toata lumea. Nu intamplator poate, Pirelli este compania care furnizeaza anvelopele pentru campionatul de Formula 1(si care va continua sa o faca si in anul 2014) si sub nicio forma nu este o coincidenta reimplicarea celebrului nume in Campionatul Mondial de Raliuri FIA. Daca in cazul competitiei de formula 1 Pirelli este unicul furnizor, ei bine in WRC aceasta va avea de tinut piept unor alte nume grele, astfel incat provocarea devine din ce in ce mai apriga.

Pentru aceste tipuri de competitii, anvelopele de tip Pirelli P zero sunt cele mai bine cotate, mai ales datorita comportamentului lor in contact cu suprafetele de asfalt, indeosebi la viteze foarte mari. Pentru toate tipurile de anvelope, si chiar si pentru cauciucurile de iarna Pirelli Winter Sottozero, site-ul www.anvelomag.com va sta la dispozitie cu cele mai bune oferte. Pe langa aceste, puteti regasi in acest magazin online toata gama de produse destinate echiparii complete, in functie de sezonul de utilizare, de dimensiunea jantei sau de tipul masinii conduse.

Alte stiri actuale :

1. Peste 500 de amenzi, într-o singură zi. Trei, pentru anvelope
2. Polaris a creat ATV-ul cu anvelope fără aer
3. După 9 ani, Renault intră pe piața chineză
4. Reactia incredibila a soferitei in timpul unui accident auto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*