Geanta de voiaj pentru orice ocazie speciala

Geanta de voiaj pentru orice ocazie specialaMajoritatea oamenilor care au nevoie de o geanta voiaj sau un troler merg pur si simplu la primul magazin si intreaba:” Pe care mi-l recomandati”? Aceasta este, desigur, o abordare usoara dar oare chiar merita sa lasati un agent de vanzari sa aleaga ceea ce vreti sa cumparati?

Fie ca este o excursie in strainatate sau chiar interna , soliditatea bagajelor este unul dintre factorii majori care determina succesul caloatoriei.  Bagajele bune va ofera posibilitatea de a calatori liber. Robustete, durabilitatea si destul spatiu sunt factori importanti pe care trebuie sa-I luati in considerare atunci cand porniti in cautarea unei genti de voiaj sa va utati si online dupa un site online pecializat doar pentru asa ceva precum Rimeri.ro .

Atunci cand doriti sa achizitionati o geanta voiaj, un geamantan sau un troler trebuie sa aveti in vedere anumite aspect.

  • Bagajul trebuie sa fie suficient de mare
  • Trebuie sa aiba un mecanism bun de inchidere
  • Nu trebuie sa fie prea greu
  • Trebuie sa dispuna de roti si maner retractabil
  • Bagajul trebuie sa aiba o constructie puternica.

In primul rand, marimea conteaza. Asigurati-va ca cumparati o geanta voiaj suficient de incapatoare pentru a cuprinde toate hainele de care aveti nevoie.

[adsenseyu1]

In al 2-lea rand, asigurati-va ca aveti un fermoar sau un alt mecanism de inchidere care pare puternic si durabil. Cu cat sunt mai mari si mai grosi dintii fermoarului cu atat acesta o sa fie mai rezistent.  Indreptati-va spre bagaje care vin cu fermoare moderne, bobina sintetica mai degraba decat fermoare din metale grele.

Culoare bagajului este destul de importanta, mai ales in aeroporturi. Atunci cand trebuie sa va preluati bagajul o sa intalniti multe valize de culoarea neagra sau gri, o culoare stralucitoare si distinsa va permite sa va gasiti valiza mult mai usor.

Gentile de voiaj pot fi prevazute cu maner retractabil sau cu maner simplu. Manerele care sunt prea scurte pot fi foarte inconfortabile.
Daca doriti sa achizitionati o valiza mare ideal ar fi sa va indreptati spre una care dispune de mai multe manere, atat de maner telescopic cat si de manere simple.

In general gentile voiaj, trolerele sau valizele au mai multe compartimente sau mai multe buzunare tocmai pentru a fi mult mai practice si hainele sa fie pastrate in conditi optime.

[adsenseyu1]

Nu orice tip de bagaj este potrivit pentru toate tipurile de calatori pe care doriti sa le faceti. Exista o multitudine de tipuri de genti de voiaj pe piata de aceea trebuie sa va puneti urmatoarele intrebari:

  • Ce tipuri de excursii doriti sa faceti (ex: hotel, camping, international, etc.)
  • Ce tipuri de activitati aveti de gand sa faceti (trekking, snorkeling, clisim, etc)
  • Cat de multe lucruri doriti sa transportati

Traditionalele genti de voiaj sunt destul de incapatoare si de rezistente si in functie de dimensiunea lor acestea pot fi considerate ca si bagaj de mana sau ca si bagaj de cala. Dimensiune bagajului pe care doriti sa-l achizitionati de cele mai multe ori depinde si de tipul calatorieri.

Daca calatoriti cu avionul perfect ar fi sa dispuneti de un bagaj pe roti iar daca calatoriti cu masina sau cu bicicleta un rucsac de dimensiuni mai mari este foarte bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*