Cum sa folosesc telefonul mobil?

Share Button

Cum sa folosesc telefonul mobil?Din moment ce ai un telefon mobil probabil stii ca acesta functioneaza doar cand acumulatorul este incarcat. Daca ai un Nokia, pentru a avea baterie cat mai mult timp, apelezi la acumulatori Nokia originali.

Daca procedezi astfel vei scapa de stresul de a ramane fara baterie. Sa nu uitam de faptul ca unii dezvolta adevarate fobii in privinta acestui aspect.

De ce acumulatori Nokia originali? Pentru ca produsele originale sunt si de calitate. Daca vrei sa cumperi acumulatori, intra pe Magazingsm.ro si cumpara acumulatori originali. Nu vei gasi acumulatori doar pentru Nokia, ci si pentru alte modele de telefoane mobile.

Poate ti se pare stupid titlul articolului, insa vei vedea in cele ce urmeaza ca vei invata lucruri folositoare. Nu toata lumea stie sa foloseasca in mod corect un telefon mobil. De ce am ales acest titlu? Pentru ca sunt multe persoane care au nevoie de astfel de informatii.

Articolul de fata se adreseaza persoanelor de varste fragede care vor sa invete sa foloseasca un telefon mobil, persoanelor mai in varsta care se hotarasc asupra faptului ca un astfel de telefon ar fi util, sau pur si simplu persoanelor care sunt interesate sa procedeze corect cand sunt posesoare de telefoane mobile.

Nu ne vom referi la cum trebuie sa folosesti telefonul pentru a nu consuma prea multa baterie, la cum trebuie sa-l folosesti pentru a-l proteja de diverse socuri, ci ne vom referi la cum trebuie sa aiba loc discutiile telefonice.

In primul rand, atunci cand primesti sau initiezi un apel, incearca sa faci acest lucru in liniste, daca este posibil. Daca te uiti la TV sau asculti radio, opreste sonorul. Este important sa poti conversa in liniste cu persoana de la celalalt capat. Acest lucru arata respectul fata de celalalt interlocutor.

Cand suni pe cineva sau esti sunat, mai intai asigura-te de faptul ca persoana respectiva este intr-adevar persoana pe care o cauti sau persoana care te astepti sa te caute. Deseori unele persoane spun ceea ce nu trebuie altora, pentru simplul fapt ca nu au avut rabdare 5 secunde pentru un simplu salut. Uneori se pot crea situatii de-a dreptul penibile.

Daca detii o companie, atunci cand raspunzi la telefon, pentru a face totul in mod profesional, trebuie sa mentionezi si compania respectiva. Un simplu „Buna ziua!” nu este de ajuns in astfel de situatii.

Cand initiezi un apel, asigura-te de faptul ca vei pastra linia deschisa suficient timp. Nu suna nici prea mult, nici prea putin. Recomandat ar fi sa lasi telefonul sa sune de 5 ori inainte de a inchide apelul, pentru a da persoanei respective suficient timp pentru a raspunde. Bineinteles, problema este in momentul in care unele persoane au activata casuta vocal, fapt ce permite ca linia sa fie deschisa pentru a suna de 3 ori.

Cand suni o anumita persoana, asigura-te de faptul ca ai sunat in momentul potrivit. Unii raspund la telefon din politete, insa nu au timpul sau starea necesara pentru a vorbi. Trebuie sa te asiguri de faptul ca persoana sunata te asculta cu adevarat si nu rostesti un simplu monolog. De asemenea, daca esti sunat, incearca sa ai rabdare sa asculti persoana de la celalalt capat, bineinteles daca situatia permite. Acum, sa fim realisti, multe persoane sunt de-a dreptul plictisitoare si stresante cand ne suna.

Politicos este sa anunti de la inceput scopul apelului tau, iar la sfarsit sa inchei prin formule de politete potrivite situatiei create. Poate pentru unii aceste informatii pot parea banale, insa sunt deosebit de utile, si cu siguranta multi nu le iau in calcul. Incearca sa tii cont de ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*