Cele mai bune sisteme de pariere pentru pariurile sportive

Share Button

Cele mai bune sisteme de pariere pentru pariurile sportive
Pariurile sportive au devenit din ce mai populare, mai ales odata cu dezvoltarea internetului. Astazi o multime de case pariuri functioneaza in mediul online. Ceea ce este interesant la casele de pariuri online este ca poti paria oricand si exista o oferta extrem de diversa cu zeci de sporturi pe care se poate juca.

Cercetarea strategiilor de pariere pentru pariurile sportive pe internet este comparabila cu scufundarea unei cesti in Oceanul Atlantic – exista milioane de sfaturi pentru cei care doresc sa aiba un avantaj atunci cand se hotarasc sa parieze pe evenimente sportive. Este la fel de probabil sa citesti un sfat prost cum este la fel de probabil sa gasesti o strategie de pariere solida.

Orice parior cu un site sau un cont pe Twitter poate avea propriile sisteme de pariere, unele care merg, altele care nu merg. Cum poti razbate prin sutele de pagini de material scris despre pariurile sportive si gasi acele pagini de intelepciune care sa te ajute cu adevarat sa iesi in profit? Descompusa pana la partile sale de baza, o strategie de pariere buna este definita ca orice sistem care imbunatateste sansele de a invinge casa de pariuri.

Desigur, exista o diferenta uriasa intre numarul de strategii care pretind ca ofera un avantaj fata de casa de pariuri si numarul de strategii care intr-adevar functioneaza. Daca stii totul despre pariurile sportive, intelegi faptul ca este necesara o rata de victorie de 53 % pentru a obtine orice fel de profit, in scopul de a depasi impactul comisionului casei de pariuri.

Unii pariori vor avea incredere in metodele de manipulare ale pariurilor, prin intermediul carora cresc sau scad pariurile bazate pe performantele lor din trecut. Altii se bazeaza pe zeita Fortuna, jucand cu inima si poate cu cateva analize legate de handicap. Adevarul este ca singura modalitate de a crea un sistem de pariere profitabil este aceea de a gasi o varianta prin care pariorul sa treaca peste cotele potrivnice.

Nici instinctul, nici cunostintele in domeniul sportului nu sunt suficiente pentru a invinge casele de pariuri, asa cum niciun fel de cunostinta de interior despre cum functioneaza un joc de tip “slot” nu poate oferi un avantaj asupra procentului de recuperare a platii. Pariurile sportive bazate pe sentimente sau chiar pe cunostintele tale asupra unei echipe sau eveniment sportiv nu poate fi considerat un sistem de pariere profitabil. Singura modalitate de a invinge casele de pariuri, in mod constant, este aceea de a folosi o abordare sistematica de a plasa pariurile.

Daca doriti sa vedeti un sistem de pariere in plina desfasurare, mergeti la cursele de cai locale. “Pariurile pe ponei” asa cum mai sunt numite, necesita un sistem de instructiuni pentru a castiga bani, la fel ca si in orice alt tip de pariu. Motivul care se sugereaza aici este sa mergeti la cursele de cai pentru a vedea aceste sisteme pe viu, pentru ca sistemele folosite de pariorii de succes in acest domeniu sunt mult mai usor de vazut in mod fizic.

Pentru a vedea topul celor mai importante case de pariuri accesati http://www.e-pariuri.ro/case-pariuri-online.php .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*