Care sunt tipurile de constructii existente?

Share Button

Care sunt tipurile de constructii existente?Doriti sa va bucurati de constructii civile Cluj sau de alte tipuri de constructii insa inainte de toate va intereseaza obtinerea mai multor informatii cu privire la tipul constructiilor existente?

Astfel, va intereseaza cate tipuri de constructii exista si specificul acestora. Exista numeroase tipuri de constructii, ce se diferentiaza in functie de anumite criterii iar pe site-ul http://dkrconstruct.ro/servicii/ sunt prezentate informatii cu privire la serviciile de constructie oferite de compania DKR Construct.

Astfel, exista constructii de cladiri, precum sunt constructii civile Cluj sau din orice alta regiune a tarii, in aceasta categorie intrand cladirile de locuit, cele social-culturale, comerciale si administrative, constructii cu caracter industrial precum sunt halele parter si etaj, depozite si magazii, constructii cu caracter agrozootehnic cum ar fi adaposturile de animale si de pasari, depozitele pentru produse agricole, sere, ateliere de intretinere si adapost al utilajelor agricole.

Un alt tip de constructii este cel al constructiilor ingineresti, precum sunt blocurile etajate fie blocuri de locuinte, fie spitale sau hoteluri, constructiile ce servesc drept recipiente de depozitare a materialelor si a apei, constructiile tip turn sau constructiile tip hala-parter, sali pentru spectacole, expozitii si hale industriale.

De asemenea, exista constructii civile Cluj si nu numai ce sunt clasificate in functie de clasele de importanta, care se stabilesc in functie de nivelul de protectie ce trebuie asigurat pentru proiectarea constructiei in fata cutremurelor.

Astfel, exista constructiile in clasa A, ce trebuie sa dispuna de o rezistenta crescuta in fata cutremurelor, din aceasta categorie facand parte cladirile destinate unitatilor administrative, centrale si judetene, spitalele, statiile de salvare si statiile de pompieri, cat si cladirile pentru comunicatii de interes national si judetean, cladirile ce adapostesc muzee deosebit de importante sau unitatile de producere a energiei electrice.

In clasa II se afla cladiri importante, precum cele industriale care adapostesc echipamente deosebit de valoroase, depozite cu produse necesare pentru aprovizionarea urgenta a populatiei, cladiri si instalatii industriale,  cladiri ce gazduiesc valori istorice si artistice, sali de spectacole artistice si sportive, centre comerciale importante, biserici, scoli, crese, camine pentru copii si pentru batrani,  gradinite cat si celelalte cladiri din domeniul sanitar.

In clasa III sunt incluse cladirile de o importanta normala, precum cele de locuit, camine cu exceptia celor din clasa II, hoteluri sau constructii industriale si agrozootehnice. In cea de-a IV-a clasa se afla constructiile de o importanta mai mica, precum constructiile agrozootehnice de importanta redusa, cum sunt serele, constructiile parter pentru cresterea animalelor sau a pasarilor, constructiile de locuit parter sau parter si etaj, cat si alte constructii civile Cluj si  din toata tara, sau industriale, care nu adapostesc bunuri deosebit de valoroase si unde lucreaza un numar mai mic de persoane.

Astfel, posibilitatile de a clasifica constructii civile Cluj si nu numai sunt variate, iar daca doriti sa construiti o anumita cladire puteti vizita site-ul http://dkrconstruct.ro/servicii/, pentru a va informa cu privire la serviciile pe care le ofera firma de construtii DKR Construct. De asemenea, pe acest site veti afla mai multe informatii cu privire la lucrarile de referinta ale acestei companii.

Alte stiri actuale :

1. Arta prelucrării lemnului
2. Peretii din caramida, mereu la moda
3. Interior de casă bucureşteană în stil Mic Paris
4. Principii de baza in amenajarea gradinii
5. TOP 10 idei inedite de amenajare cu blocuri de beton celular autoclavizat YTONG Design

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*