Tag Archives: Bosch

Ti s-a stricat masina de spalat?

Ti s-a stricat masina de spalat?Aparatele elctrocasnice sunt pietrele de temelie ale vietii moderne. Fara aceste dispozitive de incredere, oamenii s-ar fi rezumat in continuare la spalatul hainelor cu mainile sau pregatitul mancarii la foc deschis.

Astfel, nu e de mirare ca defectarea unui astfel de aparat electrocasnic poate constitui o problema destul de mare in cele mai multe gospodarii. Insa, dilema majora a unei persoane cu o astfel de problema in gospodarie esta daca sa repare sau sa inlocuiasca electrocasnicele care s-au defectat?

Asadar, ramane la atitudinea fiecaruia in parte sa analizeze, in functie de propriul buget, daca se merita sa-si repare electrocasnicile sau sa si le inlocuiasca cu altele noi.

Totusi, tot mai multi romani prefera prima varianta, aceea de a le repara, fiind vorba in primul rand si de electrocasnice de ultima generatie, acestea fiind destul de costistoare pentru a le inlocui.

Unul dintre aceste aparate electrocasnice, cu care romanii au avut numeroase batai de cap, este masina de spalat, fiind unul din aparatele care se defecteaza cel mai des, in general din cauza amplasarii si utilizarii gresita a acestuia.

Prin urmare tot mai multe de service-uri de reparatii masini de spalat si-au facut incet, incet loc pe piata pentru a veni in ajutorul persoanelor cu astfel de probleme in gospodarie.

Un astfel de service este si www.washservice.ro, un service care pune la dispozitie toata aparatura specifica repararii si intretinerii masinilor de spalat, incepand de la simplele scule de mana necesare unei desfaceri de panou si pana la piesele de schimb ce pot conduce la o mai buna functionalitate a masinii de spalat. Alaturi de toate acestea, exista si un personal foarte bine pregatit, avand in organigrama electronisti, specialisti pe diverse tipuri de probleme intampinate si mai ales pe tipuri de masini de spalat.

De asemenea la cei de la Wash Service gasim o gama foarte variata in ceea ce priveste marcile de masini de spalat pe care specialistii lor le pot repara, de la marcile arhicunoscute precum Beko, Indesit, LG, Samsung, Ariston, Siemens, Gorenje, Whirlpool, Zanussi, Daewoo, Bosch, Candy, Hoover sau Arctic, pana la marcile mai putin cunoscute ca de exemplu Meister, Iberna, Ignis sau Tehnolux.

Plus ca, pentru multe dintre aceste marci de masini de spalat, exista in dotare si piesele de schimb, astfel incat repararea acestora sa decurga fara probleme, eliminand aparitia unor timpi morti, destinati procurarii pieselor necesare. Iar, cei cu adevarat preocupati de masini lor de spalat, pot solicita un consultant pe probleme tehnice, pentru a putea preveni o functionare deficitara a masinii de spalat, de-a lungul timpului.

Pretul unor astfel de servicii poate varia in functie de defectiunile tehnice pe care le are masina de spalat, iar garantia reparatiilor variaza intre 6 si 24 de luni, in functie de piesele schimbate, vechimea masinii de spalat sau marca acesteia.

Asadar, cei care stau in Bucuresti sau imprejurimi si au probleme cu masinile de spalat, pot apela cu incredere la serviciile specialistilor de la Wash Service. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati Washservice.ro, unde veti gasi si datele de contact, plus numeroase sfaturi si mici secrete despre masinile de spalat.

Alte stiri actuale :

1. Cum să cureți mașina de spălat
2. Parada Masinilor de spalat Retro, o noua campanie Indesit pe Facebook
3. Spălătoria de la spital duduie de-o săptămînă
4. S5 este supus testului rezistentei la apa – va reusi noul flagship sa il treaca?
5. 5 sfaturi financiare importante de la bunici. Învaţă să economiseşti!